Părinții au o avere de 500 de milioane de euro, dar el a plecat de acasă și s-a mutat cu prietena într-un apartament

de: Beatrice Dumitru
09 01. 2024

Romeo Beckham (21 de ani) este unul dintre cei patru copii ai lui David Beckham (48 de ani), iar recent a luat o decizie care a surprins pe toată lumea. El a plecat de acasă și s-a mutat cu prietena într-un apartament.

Cum a ajuns David Beckham să strângă o avere de aproximativ 500 de milioane de euro

Familia Beckham este una dintre cele mai bogate de pe Planetă. David Beckham, care este însurat cu Victoria Beckham (49 de ani), celebra artistă care face parte din grupul Spice Girl, nu a fost cel mai bun fotbalist din lume, dar a fost mereu apreciat pentru profesionalismul său. Și-a creat o carieră frumoasă ca jucător, dar a știut să facă bani și după ce și-a agățat ghetele în cui.

Fostul mijlocaș a devenit patron al unui club de fotbal, dar și aici a știut unde să țintească. Englezul și-a făcut business-ul în Statele Unite ale Americii, adică în țara în care spectacolul este la el acasă și acolo unde banii se fac din orice. Inter Miami CF este clubul deținut de Beckham, iar vedeta echipei este Lionel Messi (36 de ani).

David și Victoria Beckham / Foto: Profimedia

De-a lungul anilor, averea lui Beckham a crescut simțitor, iar ultimele rapoarte financiare arată că familia deține în acest moment o avere estimată la aproximativ 500 de milioane de euro.

Citește și: Se împacă Meghan Markle și Prințul Harry cu soții Beckham? Englezii au dat răspunsul categoric

De ce a decis Romeo Beckham să renunțe la luxul unui conac pentru a se muta într-un apartament

Victoria și David sunt împreună din 1997, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit. Cei doi au împreună patru copii: Harper (12 ani), Cruz (18 ani), Romeo (21 de ani)  și Brooklyn (24 de ani).

Toți au locuit până nu demult într-un conac, estimat la 36 de milioane de euro, dar Romeo a decis să lase tot luxul de o parte și să se mute cu prietena sa, Mia Reagan, într-un apartament. Potrivit celor de la Daily Mail, preluați de Marca, băiatul lui Beckham a dorit să deschidă o nouă etapă în viața sa.

Englezii susțin că decizia celor doi reprezintă un pas important legat de viitorul lor, dar și că este o măsură de a sta cât mai departe de ochii publicului.Mia și  Romeo au și marcat momentul printr-o postare pe Tik-Tok. ”Roomies și eu”, este titlul sub care apare acest clip, care-i arată pe cei doi entuziasmați.

@reganmiaRoomies and i♬ I WANT SOMETHING THAT I WANT – sturniolo (taylor’s version)

Romeo nu este primul copil al familiei care a decis să plece de acasă și să plece pe drumul său. Și Brooklyn și Cruz s-au mutat de acasă, astfel că acum Victoria și David au rămas în luxosul conac doar cu mezinul Harper.

Citește și: Vedetele care au făcut operații estetice și apoi le-au regretat. Cum arătau Victoria Beckham, Mickey Rourke sau Kim Kardashian înainte FOTO

Inelele de logodnă ale Victoriei Beckham valorează o avere. David i-a oferit de 15 ori astfel de bijuterii, nu s-a uitat la bani

De la momentul în care a cerut-o în căsătorie până în prezent, David Beckham i-a oferit partenerei sale de viață mai multe inele de logodnă. 15 astfel de bijuterii fac parte din colecția Victoriei Beckham. Niciun inel nu este mai prejos decât altul; soțul fostei cântărețe nu s-a uitat niciodată la bani.

Încă de la prima întâlnire, ce a avut loc în urmă cu mai bine de două decenii, cuplul Victoria și David Beckham a fost unul dintre cele mai mediatizate. Astfel, nu este surprinzător că și colecția de inele de logodnă ale designerului a ținut prima pagină a ziarelor mondene străine – și pe bună dreptate!

Când David Beckham a cerut-o în căsătorie pe artista de la Spice Girls, în anul 1998, i-a oferit un inel cu un diamant tăiat de trei carate, pe care cuplul l-a expus cu mândrie fotografilor. Bijuteria poate fi vizualizată în prima imagine încărcată în galerie foto a acestui material.

Citește și: Victoria Beckham, destăinuire despre cea mai grea perioadă din căsnicia sa: ”N-am fost niciodată atât de nefericită”

15 inele, în culori, forme și dimensiuni diferite

După oficializarea mariajului, ce a avut loc pe 4 iulie 1999, Victoria Beckham a adăugat mai multe inele de logodnă la colecția sa de bijuterii, partenerul său oferindu-i-le cu mare drag de fiecare dată. Toate au fost purtate cu multă dragoste pe degetul inelar de către frumoasa celebritate.

De-a lungul timpului, Victoria Beckham a purtat 15 inele de logodnă diferite, în mai multe culori, forme și dimensiuni. Detaliul comun al tuturor bijuteriilor: eleganța.